Fashion Mix Marketplace

De ce sa te promovezi impreuna cu noi

Nisa ta este si nisa noastra.

82% din utilizatorii nostri sunt de sex feminin.

Fiind un lant de interes fashion ne intereseaza ca utilizatorii din comunitatea Fashion Mix sa fie cat mai organici, convertibili si interesati de aceasta nisa. Este in primul rand interesul nostru sa avem utilizatori potriviti pentru tine, pentru ca direct sunt potriviti pentru noi. 5 puncte forte cu care ne mandrim in Romania

Reusim alaturi de Brand-uri puternice

Mai multe OPTIUNI inseamna mai multe oportunitati

Cand incepi o campanie de promovare prin Fashion Mix asiguram ca poti trage concluziile care vizeaza succesul tau prin mai multe prisme. Astfel nu ai doar o optiune ci mai degraba flexibilitate si control.

 • Costuri FIXE

  Scalare dinamica

 • Target nisat

  Mereu controlabil

 • NO SPAM

  Mai multa conversie

 • Asistent personal

  Pentru Brand-ul tau

VREI SA VEZI TRAFICUL NOSTRU IN TIMP REAL?

Pentru a fi transparenti fata de tine am realizat un stream in timp real Google Analytics unde poti sa vezi in orice moment utilizatorii din website. Acesta este un feed Real Time deci afiseaza numarul de utilizatori din acel moment, nu totalul utilizatorilor lunar sau total.
ce iti putem oferi?

Sa aruncam o privire peste solutiile
pe care ti le oferim

Marketplace

Ai produse la vanzare? Perfect, ne dai un feed din website-ul tau si noi le sincronizam si le propagam in retelele noastre. Vanzarile si traficul sunt monitorizate de tine prin panoul de control si comisionul la vanzare este 0.

Incepe sa vinzi

Campanii CPC si CPI

Campaniile cost per click si cost per impression sunt foarte cunoscute, doar ca la noi sunt fiabile, flexibile si convenabile. Pentru ca avem costuri fixe de 0.05EUR per click si 0.01EUR per impresie, astfel stii mereu cat cheltui pentru rezultatele dorite in perioada de timp dorita.

Incepe o reclama

Bannere

Ai o expunere permanenta cu un trafic lunar de peste 400.000 utilizatori in diferite formate, monitorizate si gata sa iti aduca clientii potriviti oriunde doresti. Preturile noastre sunt cu cel putin 60% mai mici decat pretul standard national pentru acelasi trafic si ai un avantaj, nisa noastra este nisa ta.

Adauga un Banner

Campanii de Email

Utilizatorii nostri primesc zilnic notificari push si email-uri in care sunt informati de activitatile din platforma pe care o folosesc zilnic. Totodata daca ai oferte interesante, alege o campanie de email cu o rata de conversie de peste 15%. Trebuie doar sa ai produse interesante, utilizatorii nostri asta cauta.

Porneste o campanie de Email

Direct in reteaua Sociala

Cu peste 1.2M Followeri si un reach zilnic de peste 100.000 utilizatori iti publicam produsul dorit alaturi de tag in retelele noastre sociale. Daca produsele sau serviciile tale sunt interesante atunci este o alegere extraordinara.

Incepe un Boost Social

Articole de Blog

Ai un brand care merita sa isi spuna povestea? Iti publicam articolul sau interviul cu tine in Blog-ul nostru. Peste 80.000 utilizatori citesc informatii culturale din nisa Fashion, Beauty & Lifestyle saptamanal.

Publica un articol
250
Parteneri internationali
335
Parteneri ca si tine
450.000
utilizatori lunar
1200000
Abonati lunar

Resurse pregatite
Sa te ajunge sa reusesti

01. Asistent Personal

Oricand doresti intre 8:30 si 11 ai acces la asistentul tau personal pentru orice informatie, sau sfaturi pentru reusita ta.

02. 1 sedinta de scalare gratuita saptamanal

Expertii nostri iti pot da sfaturi utile despre ce si cum sa faci pentru a ajunge unde iti doresti mai usor. Pe parcursul colaborarii noastre ai parte de 4 sedinte lunar de mentorat de business. Sfaturi clare si practice pentru afacerea ta si pentru tine.

03. Externalizare

Avem oportunitati pe care ti le prezentam in fiecare luna prin email. Evenimente, parteneriate, nationale si internationale care te pot interesa si care nu costa nimic. Doar te ajuta sa iti expui Brand-ul, produsele sau serviciile.

ce trebuie sa faci ca sa lucram impreuna?

AI CATEVA MODALITATI UTILE

SAU SCRIE-NE UN MESAJ PE CHAT IN PARTEA DIN DREAPTA JOS

Suntem aici pentru tine. Fashion Mix a evoluat din 2013 la scara globala. Dezvoltata de 2 romani plini de pasiune a ajuns la un numar de peste 84 membri gata sa te ajute pe tine. O infrastructura digitala formata din o retea sociala globala, magazine online luxury si affordable pret-a-porter, un marketplace, un Fashion Blog global si multi membri in retelele sociale care comunica, interactioneaza, fac shopping si socializeaza zilnic.

Hai si tu in lumea Fashion Mix.

LATEST NEWS

Stay Update with Digilab from
latest & popular News

22.jpg

Melancholy particular devonshire alter

Give lady of they such they sure it. Me contained explained my education. Vulgar as hearts by garret. Perceived determine…

Read More
11.jpg

Future plan & strategy for consutruction

Give lady of they such they sure it. Me contained explained my education. Vulgar as hearts by garret. Perceived determine…

Read More
33.jpg

Participate in staff meetingness manage

Give lady of they such they sure it. Me contained explained my education. Vulgar as hearts by garret. Perceived determine…

Read More
Email:

hello@fashionmix.com

Phone:

+40373747228

Copyright © 2023. Fashion Mix Global