Concurs


Concursul este activ intre datele 01-02-2023 - 08-04-2023 si consta in acordarea unui premiu in valoare de 1000 EUR (sau contravaloarea in LEI la cursul BNR) concurentilor care se inscriu si in urma rezultatului se decide prin pagina concursului un castigator.


Regulile concursului sunt urmatoarele :

Fiecare utilizator care este membru activ este automat concurent


Utilizatorii trebuie sa posteze materiale tematice concursului (selfie / fashion) in Newsfeed cu hashtag-ul #contest


Utilizatorii trebuie sa foloseasca link-ul de afiliere pentru a recomanda platforma unui minim de 20 persoane pentru a se califica in concurs.In cazul in care un utilizator are cel mai mare numar de puncte cumulat dar nu a indeplinit numarul minim de inregistrari prin afiliere, premiul va fi acordat urmatoarei persoane care are cel mai mare numar de puncte si minimul de inregistrari efectuate.


Utilizatorii nu vor publica postari duplicat sau care nu reflecta tematica concursului.In caz contrar postarile pot fi moderate sau sterse de catre moderatori fara notificare in prealabil.Clasamentul poate fi urmarit pe pagina Contest-ului.



Distribuirea link-ului de afiliat se poate face de catre oricine in spatiul virtual atat timp cat compozitia link-ului nu este schimbata.



Rezultatul va fi publicat automat pe pagina de concurs pe data de 08 Aprilie 2023



Cel mai mare numar de postari si numarul de inregistrari completate vor duce la castigarea concursului.



Incheierea concursului efectueaza la sfarsitul cronometrului cu conditia ca minimul de concurenti sa fie mai mare de 500. In caz contrar concursul se prelungeste cu 7 zile pana minimul de concurenti este validat.



Vezi Clasamentul